Omloopkleding

Ben je op zoek naar hoogwaardige OK-kleding? Scrubsfashion levert de beste operatiekleding van Nederland. Ons assortiment voldoet aan alle Europese normen en richtlijnen en kan veilig gebruikt worden in operatiekamers door heel Europa.

Ons aanbod in OK-kleding: een overzicht

Ben je benieuwd welke operatiekleding wij in ons assortiment hebben? Dan geven wij je hieronder een helder overzicht van ons aanbod. Jij kunt vervolgens kiezen welke OK-kleding je nodig hebt en die bestellen. Als je daar vragen over hebt of als je advies wilt, mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via het emailadres of telefoonnummer bij onze contactgegevens.

Bekijk al onze OK-kleding

Omlooptunieken

Scrubsfashion beschikt over professionele OK-omlooptunieken van het merk Alsico. Deze tunieken zijn uniseks en hebben een comfortabele V-hals. Ze voldoen aan de Europese norm EN 13795 en beschikken over een borstzak, een pennenzakje en twee zakken bij de heup. De pasvorm van deze OK-omlooptunieken is zeer aangenaam. Ook de kwaliteit is uitstekend. Deze omlooptunieken bestaan namelijk voor 99% uit polyester en voor 1% uit koolstof. Je kunt onze uniseks omlooptunieken bestellen van maat XXS tot maat 3XL. Ze zijn beschikbaar in de kleuren groen en blauw.

Omlooptunieken in groen en blauw

Omloopbroeken

Ook voor OK-omloopbroeken ben je bij Scrubsfashion op de juiste plek aanbeland. In onze webshop vind je hoogwaardige uniseks omloopbroeken met een aansnoerbare tailleband voor optimaal comfort. Deze broeken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uiteraard genormeerd volgens de EN 13795 (Europese norm). De pasvorm van deze broeken is uitstekend, ook passen ze prima bij de eerder genoemde omlooptunieken. Kortom: deze broeken zijn ideaal voor op de operatiekamer in het ziekenhuis of de kliniek. De broeken zijn beschikbaar van maat XS tot en met maat XXL.

Omloopbroeken in groen en blauw

Bekijk ons volledige OK-aanbod in de webshop

Ben jij benieuwd naar ons volledige aanbod van operatiekamerkleding? Bekijk dan het actuele assortiment in de webshop van Scrubsfashion. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je keuze? Of wil je graag grote voorraden bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via de servicepagina. We helpen je graag verder!

Bekijk het assortiment OK-kleding